Oefen middagen/avonden

Oefen middagen/avonden
Vanwege de nieuwe corona regels zijn de komende 2 dans/oefen momenten verplaatst naar de zondagmiddag van 14:00-17:00 uur.
Er mogen maximaal 30 personen toegelaten worden en reserveren is verplicht!

Alle oefenavonden tot en met januari 2021 staan ingepland! Wanneer je naar een oefenavond toe wil, dan dien je ruim van te voren te reserveren ivm de covid 19 regels.
Reserveren kan per mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

In de dansschool ben je verplicht je aan de opgestelde (huis)regels te houden.

Technieklessen

Technieklessen voor NIET wedstrijddansers!

 

Door een betere lichaamscontrole zal je makkelijker, beter gaan dansen en nog meer plezier aan het dansen beleven!

 

De technieklessen worden op een zaterdagmiddag gegeven. De lessen bestaan uit 45 minuten ballroom- en 45 minuten latin-techniek.
Aanvang: 13:00 uur / Einde: 14:45 uur incl. 15 minuten pauze.
Kosten: € 15,00 per persoon per workshop. Bij het volgen van alle vier de workshops zijn de kosten € 45,00 per persoon.

 

De les data voor het voorjaar van 2020 zijn: 10 oktober - 14 november - 12 december - 16 januari.

 

Opgave dient vroegtijdig vooraf te gebeuren per e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en betaling vooraf!

Workshop Disco-fox 24 oktober!

Op zaterdag 24 oktober as. wordt er een workshops Disco-fox gegeven voor beginners

Algemene info:

Leer nu de Disco-fox! Een dans die je op bijna alle muzieksoorten kan dansen….. Dus zeer geschikt voor vele soorten feestjes! Als voorbeeld kan je de Disco-fox dansen op disco-muziek, jive, cha-cha-cha, engelse-wals, rumba, samba, rock and roll, quickstep, slow foxtrot, schlager……..

Aanvang: 13:00 uur – einde: 14:30 uur inclusief pauze.

Kosten: voor cursisten € 12,50 per persoon / voor niet cursisten € 15,00

Voor opgave: stuur een mailbericht naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wees er op tijd bij want VOL = VOL………!!! Maximaal 10 paren

Hervatten danslessen per 17 augustus

Beste leerlingen,

We hebben op 1 juli de dansactiviteiten weer opgestart, maar wel onder bepaalde voorwaarden. De algemene voorwaarden staan vermeld in het basisprotocol voor de danssector.
Zie bijlage: Basisprotocol-danssector-4-juli-2020-versie-2.pdf

Inhalen van de lessen
Met ingang van 1 juli zijn we begonnen met het inhalen van danslessen op basis van vrijwilligheid. Op 17 augustus starten we met inhaallessen die niet op vrijwillige basis gevolgd worden. Dit houd in dat je wekelijks op de les verwacht wordt. Bij verzuim wordt de les wél meegeteld als een inhaalles.Om contact met dansers van andere groepen zo veel mogelijk te vermijden is het lesrooster aangepast. Dit betekent ook dat sommige groepen niet op hun ‘oude’ moment lessen kunnen volgen en naar een andere dag en tijdstip moeten verhuizen.

Bezoekers van een dansles mogen maximaal 10 minuten voor aanvang van de les aanwezig zijn en moeten direct na de les het pand verlaten. Tijdens de lessen is de dansschool alleen toegankelijk voor de cursisten die op dat moment les hebben.


Dansparen
Specifiek voor de danssector zijn de volgende maatregelen van kracht:
• zorg dat medewerkers, docenten en dansers  minimaal 1,5 meter afstand kunnen houden tot mensen die niet tot hun gezin/huishouden behoren, of onderdeel uitmaken van een vast danspaar;
• als vast danspaar wordt beschouwd: twee dansers uit hetzelfde huishouden of twee dansers die altijd samen  dansen. Wisselen van partner tijdens de danslessen en dansavonden is niet toegestaan;
• de ondernemer houdt een registratie bij van de dansers die een vast danspaar vormen;

Je blijft thuis
-
Bij koorts, hoger dan 38 graden
- Als je last hebt van kortademigheid of benauwdheid(bij lichte inspanning)
- Als je last hebt van hoesten
- Als je last hebt van neusverkoudheid(snotteren, niezen, loopneus, verstopte neus) of keelpijn
- Als je de laatste dagen last hebt van geur- of smaakverlies
- Wanneer je een huisgenoot/partner hebt met corona of die verdacht wordt van corona

Betalingen lesgeld
Op 15 maart jl. heb ik de dansschool moeten sluiten en heb ook direct alle nog te innen incasso’s en de nog te versturen rekeningen stopgezet. Met ingang van 1 juli zal ik de automatische incasso opdrachten weer activeren en rekeningen versturen van de openstaande lesgelden.

Dansavonden
Ook zijn er weer dansavonden. Wanneer je naar een dansavond toe wil, dan dien je ruim van te voren te reserveren. Op deze manier kunnen we het maximaal personen die we mogen toegelaten controleren. Reserveren kan per mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

In de dansschool ben je verplicht je aan de opgestelde (huis)regels te houden.

Ik hoop op begrip en coulance nu het afgelopen dansseizoen anders is gelopen dan wij allemaal hadden gehoopt. Mocht er iets niet duidelijk zijn of heb je vragen, laat het me dan weten.

Hartelijke groet,

Gerben Dokman

Dansles voor mensen met een verstandelijke beperking

Diploma uitreiking verstandelijk beperkten 2018

Diploma uitreiking tijdens de slotavond van het dansseizoen 2019!

 

Al sinds 1991 geven we les aan mensen met een verstandelijke beperking. De danslessen bestaan uit een mix van stijldansen en line-dansen en worden gegeven op de maandagavond van 19:00-20:15 uur.

Voor informatie over het aantal lessen, de kosten en opgave, kan je contact met ons opnemen.

Pilates en Barre in Assen

BARRE en Pilates, EEN INTENSIEVE DANCE WORKOUT

Barre is een moderne versie van de klassieke balletles. Het is een intensieve, elegante en effectieve workout waarbij je op hedendaagse muziek werkt aan core stability, benen, billen. De balletoefeningen zijn met eigen lichaamsgewicht, die niet alleen het hele lichaam versterken, maar je ook helpen om kracht, souplesse, conditie en evenwicht te ontwikkelen. Barre is de benaming voor de reeks oefeningen, het betekent niet dat we ook daadwerkelijk aan de barre staan.

Lees meer>https://www.purepilatesassen.nl/

 

Dansavonden

04
okt
14.00-17.00 uur - reserveren verplicht!

11
okt
14:00-17:00 - reserveren verplicht!

24
okt
21:00-24:00 - reserveren verplicht!

07
nov
21:00-24:00 - reserveren verplicht!

14
nov
21:00-24:00 - reserveren verplicht!